مقالات

10 شرکت برتر تولید کنندگان ماشین های سنگین در جهان

  1. دایملر آگ

یکی از بزرگترین کامیون ساز جهان دایمر آگ است. این شرکت آلمانی از لحاظ میزان درآمد سالیانه، شومین خودروساز بزرگ جهان بعد از تویوتا و گروه فولکس واگن است. این شرکت از لحاظ خودرو های تولید شده در رتبه چهاردهم قراردارد.

این شرکت محصولات خود را با نام مرسدس بنز عرضه میکند. شرکت دایملر-بنز در سال 1998 میلادی شرکت آمریکایی کرایسلر را خریداری کرد و سپس نام شرکت خود را با نام دایملر کرایسلر آگ تغییر داد.

این شرکت هم اکنون دارای چندین شرکت برند بزرگ از جمله مرسدس – آام گ، مرسدس بنز، دایملر تراکس و اسمارت می باشد.

تصویر شماره 1 – دایملر آگ

 فروش کل این شرکت : 415 هزار دستگاه

  1. تاتا موتورز

این شرکت متعلق به گروه صنعتی تاتا است و بزرگترین شرکت خوروسازی در هند است. این شرکت توسط جهانگیر راتانجی دادابهوی تاتا در سال 1945 تاسیس شد. تاتا موتورز در سال 2008 جگوار و لندرور را از فورد خریداری کرد.

فروش کل این شرکت : 370  هزار دستگاه

تصویر شماره 2 – تاتا موتورز

انواع کامیون و کاربرد های آن

  1. دانگ فنگ

شرکت دانگ فنگ موتور در سال 1968 میلادی در استان هوبئی چین تاسیس شد و هم اکنون در زمینه تولید و مونتاژ خودرو، اتوبوس، کامیون و وسایل نقیله تجاری، همچنین تولید قطعات خودرو فعالیت دارند .

شرکت دانگ موتور در سال 2012 بیش از 2.76 میلیون دستگاه خودرو تولید کرده است. هم اکنون به همراه شرکت های چانگان موتورز،  گروه فاو و سایک موتور، به‌عنوان ۴خودروساز بزرگ چین شناخته می‌شوند. دانگ‌فنگ به کمک ولوو تراکس و رنو تراکس (یکی از زیر مجموعه‌های بزرگ گروه ولوو)توانسته به عنوان اولین چینی پر رنگ به بازارهای اروپایی قدم بگذارد.

فروش کل این شرکت: 369 هزار دستگاه

تصویر شماره 3 – دانگ فنگ
  1. نویستار اینترنشنال

نویستار اینترنشنال یک شرکت خورو ساز آمریکایی است، که انواع کامیون‌های تجاری، موتورهای دیزلی، اتوبوس‌های آی‌سی مدرسه و اتوبوس‌های تجاری، وانت‌های پیک‌آپ و نیز طراح و تولیدکننده موتورهای دیزلی برای کامیون وانت‌ها، ون‌ها و اس‌یووی‌ها می‌باشد.

این شرکت قطعات و خدمات تعمیر و نگهداری انواع کامیون های دیزلی را ارائه میدهد.

فروش کل این شرکت: 313000 دستگاه

تصویر شماره 4 – نویستار اینترنشنال

ماشین مناسب حمل اثاثیه منزل

  1. گروه ولوو

این شرکت سوئدی سازنده خودرو های سنگین و قطعات مربوط به ماشین های سنگین است. این شرکت تریلی، کامیون، اتوبوس، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، سامانه‌های پیش‌رانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. گروه ولوو در سال 1991 اقدام به فروش خودرو های خود تحت نام ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. درحال حاضر شرکت ولوو تنها تولیدکننده خودروهای سنگین شامل کامیون و اتوبوس می‌باشد، و بخش ساخت خودروی سواری (ولوو کارز)، زیرمجموعه شرکت چینی جیلی هست.

 فروش کل این شرکت: 300 هزار دستگاه

تصویر شماره 5 – ولوو
  1. هینو موتورز

این شرکت ژاپنی در زمینه ساخت موتورهای دیزلی، انواع کامیون ها و اتوبوس ها فعالیت دارند.

هینو موتورز بزرگترین شرکت تولید خودروهای متوسط، نیمه سنگین و سنگین کشور ژاپن است. هینو موتورز، لکسوس و دایهاتسو به‌عنوان برندهای اصلی تویوتا شناخته می‌شوند.

فروش کل این شرکت: 171000 دستگاه

تصویر شماره 6 – هینو موتورز

انتخاب مناسب ماشین باربری برای حمل بار

  1. پکار (داف)

این شرکت سومین شرکت بزرگ تولید کننده انواع کامیون ها و خودروهای سنگین در جهان پس از دایمر آگ  و ولوو است.

از برندهای شناخته پکار شامل کنوورث، داف، پیتربیلت و لیلاند است.

فروش کل این شرکت: 158 هزار دستگاه

تصویر شماره7 – پکار (داف)
  1. LVECO

این شرکت ایتالیایی در زمینه تولید انواع کامیون، اتوبوس و موتورهای دیزل فعالیت دارند.

نام ایوکو؛ مخفف شرکت صنایع خودرویی (Industrial Vehicle Corporation) است. این شرکت از سرمایه گذازی و مشارکت چند شرکت اروپایی از جمله فیات، لانچیا و افیسینه مکانیکه، یونیک و ماگیروس در سال 1975 تشکیل شد. بیشترین فروش این شرکت را حودروهای حمل مسافر، وسایل نقلیه تجاری ، ماشین‌آلات نظامی و کامیون‌های ۳٫۵ تنی، تشکیل می‌دهند.

فروش کل این شرکت: 134 هزار دستگاه

تصویر شماره8 – LVECO
  1. مان (من)

مان یکی از پیشتازان آلمانی در زمینه مهندسی تجهیزات و تولید خودروهای تجاری است. فعالیت این شرکت در زمینه ساخت و تولید کامیون، اتوبوس، موتور دیزل، توربین بخار، توربین گاز و خدمات صنعتی است.

فروش کل این شرکت: 83200 دستگاه

تصویر شماره9 – مان
  1. اسکانیا

این شرکت سوئدی تولیدکننده انواع کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزلی و کشتی است. این شرکت در سال 1900 میلادی در شهر مالمو تاسیس شد و نیز در حال حاضر یک شرکت تابعه از گروه فولکس واگن به شمار می آید.

فروش کل این شرکت: 81 هزار دستگاه

تصویر شماره10 – اسکانیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 14 =